Takaisin uutisiin

Juho Koski-Lammilla uusi kartanlukija kaudelle 2020

27.12.2019

Juho Koski-Lammilla ja Arto Ala-Kokkilalla auto vaihtui viimeiseen SM-ralliin Turkuun Citroenista Fordiin. Lauri Joonan nopeaksi opettamalla kalustolla Juho ajaa myös ensi kaudella Rallin SM -sarjan SM3-luokassa.

Juuri alikersanttina varusmiespalveluksesta kotiutunut Juho Koski-Lammi jatkaa kaudella 2020 Flying Finn Academyn nuorisomaajoukkueessa, haastajat -ryhmässä. Ensimmäisestä valmennusvuodestaan Koski-Lammi sai paljon eväitä niin omaan ajoonsa kuin myös rallien ulkopuoliseen toimintaan.

Juho Koski-Lammin mennyt kausi oli tutustumista yleisen SM-sarjaan samaan aikaan varusmiespalveluksen suorittamisen kanssa. Toki muutamia erikoiskoeaikoja Koski-Lammi pystyi ajamaan kolmen kärkeen. Kauden paras sijoitus tuli Laitilasta, jonka lopputuloksissa hän oli neljäs. 

Jalasjärveläiskuljettajan kartanlukija vaihtuu ensi vuodelle. Juuri huolletun Ford Fiestan hyttiin Juhon kanssa istahtaa tamperelainen Samu Vaaleri. Yhteistyöstä heillä on kokemusta yhden rallin verran. Kaksikko lähtee taistelemaan Flying Finn Future Star -palkinnosta, joka on merkittävä taloudellinen tuki ja paikka vuoden 2021 JWRC-sarjaan.

- Tavoitteena olisi, että joka kisassa pystyisi ajaa kolmen joukkoon ja nostamaan omaa tasoaan. Töitä tämän eteen tehdään täysillä, sanoo Juho Koski-Lammi odotuksistaan kaudelle 2020.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus
Kuva: Timo Pullikka


Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi