Flying Finn Academy on suomalaisen autourheilun nuorisomaajoukkue.
akk-logo

AKK Flying Finn Academy urheilijavalinnat kaudelle 2022 on tehty

08.12.2021

AKK-Motorsport ry:n autourheilun nuorten A- ja B-maajoukkueiden urheilijavalintaprosessi kaudelle 2022 on saatu päätökseen. Maajoukkueet pysyvät kuluneen kaude...

Lue lisää


Flying Finn Academyn tavoitteena on tukea lahjakkaita kuljettajia kokonaisvaltaisen valmennuksen keinoin kohti autourheilun ammattilaisuutta.

AKK-Motorsport ry:n valmennustoiminnan tarkoituksena on turvata suomalaisen autourheilun menestyksen pitkät perinteet ja varmistaa, että kansainvälisestä kilpailumenestyksestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa.

Flying Finn Academyn kuljettajat ovat Suomen lupaavimpia nuoria kykyjä ja heidän tavoitteensa ovat korkealla kansainvälisten kilpasarjojen ja luokkien huipulla.

Tällä sivustolla esittelemme AKK:n valmennustoimintaa. Esittelemme lyhyesti valmennustiimin valmentajat sekä ryhmään kuuluvat urheilijat, jotka tekevät taustajoukkoineen töitä, jotta suomalaisen autourheilun rikkaat perinteet saavat jatkajia.

Flying Finn Academyn valmennusohjelmaan ovat kuuluneet mm. Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen.

Flying Finn Academy – tulevaisuuden tähtiä tekemässä

Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi