Flying Finn Academy on suomalaisen autourheilun nuorisomaajoukkue.
akk-logo

Flying Finn Academyn tavoitteena on tukea lahjakkaita kuljettajia kokonaisvaltaisen valmennuksen keinoin kohti autourheilun ammattilaisuutta.

AKK-Motorsport ry:n valmennustoiminnan tarkoituksena on turvata suomalaisen autourheilun menestyksen pitkät perinteet ja varmistaa, että kansainvälisestä kilpailumenestyksestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa.

Flying Finn Academyn kuljettajat ovat Suomen lupaavimpia nuoria kykyjä ja heidän tavoitteensa ovat korkealla kansainvälisten kilpasarjojen ja luokkien huipulla.

Flying Finn Academyn valmennusohjelmaan ovat kuuluneet mm. Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen.

Flying Finn Academy – tulevaisuuden tähtiä tekemässä


AKK-MOTORSPORT VALMENNUSJÄRJESTELMÄ

Lajiliiton valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota valmennusta, opastusta ja tukea niin uransa alkutaipeleella olevalle, kuin huippu-urheilijan elämää elävälle autourheilijalle.

Valmennusjärjestelmään kuuluu Flying Finn -leirityskonsepti, joka on harrastajille ja tavoitteellista uraa suunnitteleville autourheilijoille rakennettu kokonaisuus. Siihen kuuluvat sekä Flying Finn Haastaja -opistoleiritykset että Flying Finn -lajitaitoleiritykset kartingin puolella. Tämän kokonaisuuden tarkoitus on tarjota laajalle otannalle autourheilijoita valmentautumisen perusteita sekä tukea mahdollisen tavoitteellisen uran rakentamiseen.

Flying Finn Academy on valmennusjärjestelmän huippuvalmennusohjelma, johon kuuluu nuorten maajoukkue. Huippuvalmennusohjelman urheilijat ovat jo antaneet näyttöjä potentiaalistaan ja kilpailevat SM-, tai KV-tasolla lajissaan.

Flying Finn Next Generation-tukiohjelma tarjoaa apuja valmentautumiseen urheilijoille sekä heidän taustajoukoilleen. Tukiohjelmaan ei kuulu nuorten maajoukkuestatusta, eikä siihen erikseen nimetä tiettyä valittujen urheilijoiden ryhmää. Next Generation-tukiohjelma antaa kohdennettua yksilöllistä tukea urheilijoille, jotka on kutsuttu leireille ja/tai muihin valmennustapahtumiin.

Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi