Hakuaika AKK-motorsport ry:n autourheilun valmennusohjelmaan kaudelle 2024 on 1.1.- 28.2.2023

AKK:n huippuvalmennusohjelma Flying Finn Academy saa evoluutioversion kaudelle 2023. Jatkossa on vain yksi nuorten maajoukkueryhmä ja sen alapuolella toimii Flying Finn Next Generation-tukiohjelma.

Hakuprosessi pysyy ennallaan, eli haku liiton valmennusohjelmaan avautuu jälleen tammikuun alussa. Hakuaika päättyy helmikuun loppuun, jonka jälkeen koko kauden mittaisen seurantajakson perusteella hakijat kutsutaan valintatesteihin syksyllä.

• Hakukriteerit:
o Kilpailuohjelma: KV/SM
o Ikä: vähintään 12 vuotta, enintään 24 vuotta (hakuvuoden loppuun mennessä)

• Hakemuksessa pitää olla:
o Tavoitteet pitkällä aikavälillä ja tavoitteet alkavalle kaudelle
o Kilpailuohjelma alkavalle kaudelle
o Harjoitteluohjelma/suunnitelma, jonka avulla tavoitteet on tarkoitus saavuttaa
o Tiedot kuljettajan taustatiimistä (ketkä henkilöt kuuluvat, mitkä ovat kenenkin roolit/vastuualueet)
o Budjetti alkavalle kaudelle

Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla valmennuspäällikkö Tuomo Nikkolalle.

Kauden aikana tapahtuvan seurannan perusteella urheilijat kutsutaan valintatesteihin, jotka järjestetään saman vuoden syksyllä (arviolta loka-marraskuussa)

Flying Finn Academy, eli nuorten maajoukkuevalmennusryhmä keskittyy jatkossa henkilökohtaisen valmennuksen järjestämiseen ja tukemiseen.

Flying Finn Next Generation-tukiohjelma tarjoaa apuja valmentautumiseen urheilijoille sekä heidän taustajoukoilleen. Tukiohjelmaan ei kuulu nuorten maajoukkuestatusta, eikä siihen erikseen nimetä tiettyä valittujen urheilijoiden ryhmää. Next Generation-tukiohjelma antaa kohdennettua yksilöllistä tukea urheilijoille, jotka on kutsuttu leireille ja/tai muihin valmennustapahtumiin. Tukiohjelman toimintaan on mahdollista päästä mukaan myös AKK Motorsport ry:n valmennusohjelman hakuprosessin kautta.

Näiden lisäksi AKK-Motorsport ry järjestää valmennustoimintaa kaikille AKK:n lisenssinhaltijoille Flying Finn-leiritysten muodossa niin lajitaitojen kuin tukitoimien kehittämisen osalta. Nämä leiritykset ovat osa lajiliiton valmennusjärjestelmää ja niiden toteuttamisesta vastaavat maajoukkueen valmentajat.

 


Lisätiedot:

Valmennuspäällikkö Tuomo Nikkola
etunimi.sukunimi@autourheilu.fi
0400 425 850

Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi