Takaisin uutisiin

Juho Koski-Lammi uudella kalustolla SM-kauden päätökseen Turkuun

26.09.2019

Jalasjärveläisen Juho Koski-Lammin viime kausi päättyi RSJM-sarjan Suomenmestaruuteen. Samalla myös auto vaihtui ja viime vuoden viimeisessä SM-rallissa nähtiin Juho Citroen C2:sen ratissa. Nyt tälläkin kaudella Juhon alla nähdään uusi kalusto kauden päätöksessä kun ranskatar on vaihtunut Ford Fiesta R2T:hen. Tällä autolla on tarkoitus jatkaa ensi kaudella SM3-luokassa.

Juho Koski-Lammin ja kuortanelaisen Arto Ala-Kokkilan kausi 2019 on pitänyt sisällään nousujohteisia suorituksia, joita tällä kaudella lähdettiin hakemaan.

Kausi alkoi Kouvolassa viidennen sijan arvoisesti ja seuraavassa osakilpailussa Joensuussa teknisten ongelmien ja pienen ulkoilun seurauksena maalissa sijoitus oli 14. Riihimäellä ja Pohjanmaa-rallissa Juho kärsi keskeytykset. Nyt Laitilasta sijoitukseksi nousi neljäs tila isoveli Heikki Koski-Lammin voiton hylkäyksen jälkeen.

Flying Finn Academyn leiriltä Juho sai lisää ajotuntumaa Fordiin.

– Auto on tarkka ajettava. Kohtalaisen hyvin kilometriä on nyt tullut alle, niin hyvää suoritusta odotan Turun päätöksestä. Hieno mahdollisuus päästä ajamaan tällaisella autolla, hehkuttaa Juho Koski-Lammi uutta autoaan.

Teksti ja kuva: Koski-Lammi Motorsport tiedotus


Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi