Takaisin uutisiin

Juuso Puhakka tavoittelee voittoja myös Shanghain F1-radalta - Panoksena Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan johtopaikka

04.09.2019

Hallitseva Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan PRO-AM -luokan mestari, kirkkonummelainen Juuso Puhakka starttaa PRO eli ns. ammattilaisluokan sarjajohtajana nyt viikonloppuna Kiinan Shanghaissa ajettavaan kilpailukauden toiseksi viimeistä edeltävään osakilpailuviikonloppuun.
 
Aikaisemmin Malesiassa, Japanissa ja Etelä-Koreassa ajetuissa osakilpailuissa Puhakka ja hänen japanilainen tiimikaveri Takashi Kasai ovat olleet nousujohteisessa vauhdissa ja sen myötä ovat neljän pisteen sarjajohdossa kun ajamatta on vielä neljä 50 minuutin mittaista kilpailua.
 
Mainekkaan FFF Racing Teamin kuljettajakaksikko suuntaa Shanghain F1-radalle rentoutuneena ja erittäin motivoituneena. Koko kuluvan kilpailukauden Juuso on tehnyt kellontarkkaa työtä ja ollut ajovuoroillaan kilpailun nopeimpia kuljettajia. Vastaavasti kun Kasai on kilpailusta toiseen pystynyt suoritustasoaan parantamaan niin sen myötä kaksikko lähtee hakemaan täyttä pistepottia eli kahta aika-ajojen paalupaikan bonuspistettä sekä kahden osakilpailun täysiä mestaruuspisteitä.
 
Puhakka ja Kasai, kuten heidän mestaruustaistelun kannalta pahin kanssakilpailija, uusiseelantilainen Chris van der Drift ja hänen taiwanilainen ajopari Evan Chen tietävät, että virheisiin ei ole varaa. Puhakka uskookin, että viikonloppu tulee olemaan huikeaa taistelua, joka ratkeaa jomman kumman autokunnan sortumiseen kovan paineen alla.
 
- Alkuvuoden kilpailuissa emme mitenkään pystyneet vastaamaan Driftin ja Chenin vauhtiin kun Kasai ei saanut itsestään otettua kaikkea potentiaalia irti. Nyt kuitenkin kun olemme hartiavoimin ja periksiantamattomasti tehneet töitä niin tiimikaverini on huikeasti parantanut suoritustasoaan ja siten olemme pystyneet heidät nyt loppukauden kilpailuissa voittamaan. Tätä mantraa tulemme tänäkin viikonloppuna hokemaan eli kovan työn kautta aiomme olla heitä nopeampia ja siten haluamme lähteä sarjajohtajina myös lokakuun lopussa Espanjan Jerezissä ajettaviin finaaleihin, Puhakka kertoo.
 
Uudet kotisivut julkaistu ja Shanghain TV-koostelähetys C More Max kanavalla
 
Yhteistyökumppaneiden maksimaalisen näkyvyyden turvaamiseksi Juuso Puhakka on uudistanut www.juusopuhakka.com kotisivut sekä on ns. tähtikuljettajan roolissa myös C More TV-kanavalla lähetettävissä TV-koostelähetyksissä. Niin uudet kotisivut kuin TV-tuotanto on vankan yhteistyökumppani MediaGuru Jack Baconin käsialaa, joka arvostettuna media-alan yrityksenä on tunnettu laadukkaasta tuotannostaan. Tutustu uusiin kotisivuihin sekä ennen kaikkea katso aikaisemmat TV-koostelähetykset sekä ns. sisäpiirin silmin toteutetut JuusoCAM videot YouTubesta silloin kuin ne sinulle parhaiten sopii katsottavaksi:
 
- JuusoCAM Malesia 2019 #1: https://www.youtube.com/watch?v=PdXm4DovF2Q
- JuusoCAM Malesia 2019 #2: https://www.youtube.com/watch?v=Pd8D_x9ANbM
- JuusoCAM Malesia 2019 #3: https://www.youtube.com/watch?v=HpigtkUpMAk
- JuusoCAM Abu Dhabi 2019 #1: 
- JuusoCAM Abu Dhabi 2019 #2: 
- Vallelunga World Finals 2018: 
- Vallelunga Asia Finals 2018: https://youtu.be/zubDnjbR3UQ


Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi