Takaisin uutisiin

Renault Luka Nurmen matkaan mukaan

19.02.2019

Renault maahantuonnin kanssa solmittu yhteistyökuvio on erittäin keskeinen ja motivoiva kumppanuus-sopimus.

Renault on kautta aikojen tunnetuimpia autourheilubrändejä ja ollut isossa roolissa monissa eri autourheiluluokissa. Menestystä ja näkyvyyttä on tuonut etenkin rata-autoilu ja Formula 1-maailma, mutta myös muihin lajeihin Renault on antanut menestyksen kasvot: mahdollistanut monen tunnetun autourheilijan etenemisen omalla polullaan. Renault - Passion for life.

Heikki Vuorinen, toimitusjohtaja Renault maahantuonti:

On mielenkiintoista ja mukavaa lähteä kehittämään yhteistyökumppanuutta Lukan kanssa. Nuoren kuljettajan avoimuus ja visiointikyky yhdistettynä motivoituneeseen ja määrätietoiseen asenteeseen tuki päätöstämme solmia yhteistyökuvio Lukan kanssa. Lisäksi positiivinen autourheilijan luonne sekä vuosien aikana saavutettu menestys antavat hyvän pohjan myös urheilullisille tavoitteille. Uskomme, että saamme hyvää vastinetta panostuksellemme. Lukan kautta toivomme myös lisäävämme Renault- brändin tunnettuutta sekä positiivista imagokuvaa nuoremman kohderyhmän keskuudessa.” 

Yhteistyökumppanien panostus ja ”mukaan lähteminen” on yksi ratkaisevimmista tekijöistä, jotta autourheilussa voidaan edetä seuraaville tasoille ja keskittyä ammattimaisempaan tekemiseen. Kaikki urheilijat tarvitsevat luotettavia taustavoimia ja sitoutuneita tukijoita, jotka uskovat urheilijan tekemiseen ja antavat omaa panoksensa urheilijan polulle. Se on parhaimmillaan monivuotista kumppanuutta, määrätietoista tekemistä ja molempia hyödyttävää hedelmällistä yhteistyötä. Ja siihen me tähtäämme - kumppanuuteen, yhteistyön voimaan ja "me"-henkeen. 

Luka Nurmi, autourheilja & Renault-lähettiläs:

On suuri kunnia-asia edustaa näinkin tunnettua ja menestynyttä automerkkiä. Odotan innoissani, mitä kaikkea yhteistyön puitteissa keksitäänkään. Renault tulee tutuksi myös rallicross-sarjassa, kun meillä RX Academyn kuljettajilla on kilpailukalustona tehdastekoiset Renault Clio RS RX kilpa-autot. Kiitän Suomen Renault maahantuonnin tiimiä luottamuksesta ja yhteistyön mahdollisuuksista. Lupaan edustaa Renault-brändiä kunniakkaasti ja esimerkillisenä nuorena autourheilijana!

Lisätietoja:                              
Tino Nurmi, puh. 050-572 3868
Riitta Leskinen, puh. 050-568 5829, Tiedotus- ja markkinointipäällikkö, Renault / NORDIC AUTOMOTIVE SERVICES OY 

Luka Nurmi

Kuva: Tonigraphs


Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi