Flying Finn -leiritys

Flying Finn -leirityskonsepti on harrastajille ja tavoitteellista uraa suunnitteleville autourheilijoille rakennettu kokonaisuus. Siihen kuuluvat niin Flying Finn Haastaja -opistoleiritykset kuin Flying Finn -lajitaitoleirityksetkin. Tämän kokonaisuuden tarkoitus on tarjota suuremmalle määrälle autourheilijoita valmentautumisen perusteita sekä tukea mahdollisen tavoitteellisen uran rakentamiseen.

Flying Finn Haastaja -leiritys

Merkittävää uudessa konseptissa on, että ikäryhmät huomioiden, se on tarkoitettu kaikille AKK-Motorsport ry:n lisenssin haltijoille – tavoitteisiin, tuloksiin, tasoon tai kalustoon katsomatta. Kaikista autourheilun lajeista on siis mahdollisuus osallistua leirityksiin, koska käsiteltävät teemat ja asiat ovat yhteneviä lajista riippumatta. Lisäksi huoltajille on räätälöity oma leiriversionsa, sillä lasten ja nuorten kohdalla huoltajien rooli on harrastuksessa erittäin keskeinen. Flying Finn Haastaja -leirityskonsepti on jaettu urheilijoiden osalta kolmeen ikäryhmään, joiden lisäksi on huoltajille oma ryhmänsä.

Ryhmät ovat:

Haastaja (17–29-vuotiaille)
Haastaja Junior (13–16-vuotiaille)
Haastaja Mini (10–12-vuotiaille)
Haastaja Huoltajat (AKK:n huoltaja-/mekaanikko-/muu lisenssi, pois lukien toimitsijalisenssi ja yhteisölle tarkoitettu ilmoittajalisenssi)

Kokonaisuus muodostuu neljästä teemasta, joista jokaiselle on oma leiritysmoduulinsa. Leirien ohjelmaan kuuluu teemaa käsittelevien toimintojen lisäksi mm. liikuntaa ja vierailevia tähtiä. Leirikalenteri teemoineen:

Leiri 1: Autourheilijan urasuunnittelu ja uran rakentaminen
pe 8.10. klo 17 – su 10.10. klo 14

Leiri 2: Psyykkinen valmentautuminen
pe 5.11. klo 17 – su 7.11. klo 14

Leiri 3: Fyysinen harjoittelu, ravinto, lepo ja palautuminen
pe 19.11. klo 17 – su 21.11. klo 14

Leiri 4: Media, markkinointi ja varainhankinta
ke 1.12. klo 17 – pe 3.12. klo 14

 

Ilmoittautuminen on käynnissä

Yhden leirityksen osallistumismaksu on 250€/henkilö, sisältäen majoituksen ja ruokailut. Ilmoittautumalla suoraan kaikille neljälle leirille, maksu on 900€/henkilö. Ilmoittautuminen on jo käynnissä ja se tapahtuu AKK:n KITI-järjestelmän kautta. Leiritykset löytyvät KITI-kalenterista ”Koulutukset / tutkinnot”. Ilmoittautuminen on voimassa, kun osallistumismaksu on kirjautunut AKK:n tilille.

Leiritysten osalta edelleen seurataan Covid-19 ohjeistuksia ja tilanteen kehittymistä. Mahdollisista muutoksista tai peruuntumisista tiedotetaan liiton verkkosivulla. Leirin peruuntuessa maksu palautetaan tai sen voi hyödyntää leirin siirtyessä uuteen ajankohtaan.

Lisätiedot:

Valmennuspäällikkö Tuomo Nikkola
tuomo.nikkola@autourheilu.fi
p. 0400 425 850

 

Flying Finn -lajitaitoleiritykset

 

KARTINGVALMENNUS

Seuraava Flying Finn kartingvalmennusleiri järjestetään Jämsän radalla 3.8. 

 

Leiri 5. Jämsä – Ajamisen perusteet ja auton hallinta

Leirin hinta 150 €/kuljettaja (sisältää ratamaksun)

Tiistai 3.8.2021 klo 9–17 Cadet 95 ja R95 Micro

-Ajoasennon tarkastelu
-Ote ratista
-Ajamisen perusteet
-Jarrun käyttö
-Ajolinjojen valinta

Ilmoittautuminen leirille päättyy ti 27.7.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen kuljettajan ja huoltajan lisenssinumerot yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin järjestäminen edellyttää vähintään kahdeksan ilmoittautunutta kuljettajaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: jm.pajuranta@autourheilu.fi

Kaikkien leiritysten osalta seuraamme jatkuvasti niin valtakunnallisia kuin alueellisia rajoituksia ja ohjeistuksia Covid-19 aiheeseen liittyen. Leirien siirrot ja peruutukset ovat mahdollisia tilanteen niin vaatiessa, jolloin kyseisessä tilanteessa maksettu leirimaksu joko palautetaan tai sen voi käyttää toisen leirin yhteydessä.

AKK:n Flying Finn Academy valmennustiimi on suunnitellut järjestävänsä kauden 2021 aikana kaikkiaan viisi Flying Finn kartingvalmennusleiriä. Leirit on jaettu eri luokkien kuljettajille kisojen sekä maalis-huhtikuun vaihteessa tehdyn kyselyn perusteella. Leirien tavoitteena on parantaa kuljettajien ajotekniikkaa sekä kehittää taktista osaamista. Ajoharjoitteiden lisäksi ohjelmassa on teoriaosuuksia, joissa kerrotaan vinkkejä ja pureudutaan ajotekniikkaan. Kouluttajina toimivat Flying Finn Academyn valmentajat sekä mahdollisesti vierailevia kouluttajia.

Lisätiedot aiheesta:
Juuso-Matti Pajuranta 050 431 7144
Johan Vilo 040 125 3392

 

 

RALLIVALMENNUS

Kesäkaudelle on rallin puolelle alustavasti suunniteltu yksi nuottitreenileiri ja neljä ajoleiriä. Tarjolla on kokemuksesta riippumatta niin kuljettajaa kuin kartturiakin kehittävää leiritystä. Jäljellä on tälle kesälle vielä yksi ajoleiri sekä kartturivalmennusleiri syyskuussa Pajulahden Urheiluopistolla.

 

Ajoleiri Keski-Suomi 20.-21.9.2021

• Kaksipäiväinen ajoleiri (ma-ti) 1 päivä nuottitreeniä, 1 päivä ajamista, leirimaksu 600€
• Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
• Ilmoittautuminen leirille päättyy maanantaina 6.9.
• Leirillä on mahdollisuus suorittaa nuottitutkinto lisämaksusta (tutkintomaksu 80€/henkilö, mainittava ilmoittautumisen yhteydessä)

Leirimaksu sisältää valmennuksen, treenipätkät ja majoituksen sekä ruokailut kuljettajalle ja kartturille valmentajien kanssa samassa majoituksessa. Muista kustannuksista osallistujat vastaavat itse.

Ajoleirit toteutetaan harjoituskilpailuina, eli siirtolupa, kilpa-auton katsastus, turvavarusteet ja lisenssit kuten kilpailussa. Nuottitreeni toteutetaan kuljettajaparin omalla nuottiautolla ja siitä pitää löytyä takapenkki valmentajaa varten.

 

Kartturivalmennusleiri syyskuussa!

8.-10.9.2021 Pajulahden Urheiluopisto
• Kahden vuorokauden kartturivalmennusleiri pelkästään karttureille, leirimaksu 300€
• Enintään 12 kartturia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
• Leiri alkaa keskiviikkona 8.9. klo 17 ja päättyy perjantaina 10.9. klo 14.
• Ilmoittautuminen leirille päättyy keskiviikkona 25.8.

Pajulahden Urheiluopistolla järjestetään syyskuussa kartturivalmennusleiri, joka on nimensä mukaisesti pelkästään karttureille suunnattu. Leirillä harjoitellaan kartturin tärkeintä tehtävää, eli nuotin kirjoittamista ja lukemista sekä tutustutaan myös muihin karttureille hyödyllisiin taitoihin. Leirimaksu sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut. Käytännön nuotitusharjoittelu toteutetaan karttureiden omilla autoilla, joista pitää löytyä takapenkki valmentajaa varten. Ilmoittautumiseen kartturin lisenssinumero yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun ilmoittautumiset on vastaanotettu.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen kuljettajan ja kartturin lisenssinumerot yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun ilmoittautumiset on vastaanotettu.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: mika.leistio@autourheilu.fi

Kaikkien leiritysten osalta seuraamme jatkuvasti niin valtakunnallisia kuin alueellisia rajoituksia ja ohjeistuksia Covid-19 aiheeseen liittyen. Leirien siirrot ja peruutukset ovat mahdollisia tilanteen niin vaatiessa, jolloin kyseisessä tilanteessa maksettu leirimaksu joko palautetaan tai sen voi käyttää toisen leirin yhteydessä.

Lisätiedot aiheesta: Mika Leistiö 044 0542466

 

 

 

 

 

Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi