Takaisin uutisiin

Juho Koski-Lammin pistetili auki Kouvolassa

18.02.2019

Juho Koski-Lammi ja Arto Ala-Kokkila matkasivat Kouvolan SM O.K. Auto-ralliin tavoittelemaan kauden avauspisteitä. Maalissa sijoituksena oli kuudes, mutta vielä vahvistamattomien tulosten mukaan kilpailun jälkeen kahden kilpakumppanin tulos hylättiin ja sijoitus nousi vielä kaksi pykälää. 

Flying Finn Academyn valmennuksessa olevan Juho Koski-Lammin ja Arto Ala-Kokkilan kilpailu sujui kohtalaisesti. Juho oli ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen sijalla 15, mutta nousi kisan ensimmäisellä metsäpikataipaleella sijalle 10. Erikoiskoeajat pysyttelivät viidennen ja seitsemännen sijan välillä ja nousujohteinen ajo toi kauden ensimmäiset sarjapisteet. 

Perjantai-illalla jarrumurheet haittasivat menoa, mutta vika saatiin korjatuksi lauantaille. 

- Perjantai-illan pätkillä jarrut laahasivat ja oli vaikea ajaa niiden kanssa. Lauantai tuli sitten ihan mukavasti, kun vika saatiin korjattua. Ehjä päivä ajollisesti eikä mitään ihmeellisiä tilanteita tullut, nuottia pitää kuitenkin vielä hioa. Tiet olivat yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka kilpailun aikana lämpömittari nousi reilusti plussan puolelle, sanoo Juho Koski-Lammi neljännen sijan arvoisesta suorituksestaan Kouvolassa.

Rallin SM-kausi jatkuu maaliskuun alussa Joensuun Itärallissa.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus
Kuva: Ari Karhunen


Suunnittelu: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia © online.fi